Over hypotheken

Wil je meer weten over hoe een hypotheek werkt? Lees hier meer.

Wie zijn wij en hoe kunnen we je helpen?

Wij zijn jouw vertrouwenspersoon op het gebied van financiële zaken.

Financiële producten moeten zo goed mogelijk afgestemd worden op je persoonlijke situatie. Als expert op het gebied van financiële zaken, streven wij ernaar om je met al jouw vraagstukken te helpen.

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het verzekeren tegen risico’s of het samen uitwerken van je financiële toekomst, Hermsen Makelaars & Verzekeringen maakt het je gemakkelijk!

Ons doel is om jouw vertrouwenspersoon te zijn als het over je financiële situatie gaat. Wij zorgen voor een volledige ontzorging, zodat je er zeker van bent dat je situatie zowel nu als in de toekomst optimaal geregeld is.

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken!


teamfoto

Let op: Doordat er steeds veranderingen zijn binnen de regelgeving, is het belangrijk om een adviseur te raadplegen. Zo kun je erachter komen of je recht hebt op hypotheekrenteaftrek, en welke aflosvormen tegenwoordig interessant zijn.

handschudden

Het belang van hypotheekadvies

Het is goed om onderzoek te doen en je goed te laten adviseren voor je een hypotheek afsluit. Je kunt nu eenmaal niet weten hoe het in de toekomst gaat lopen, overal moet je rekening mee houden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je werkloos raakt, of als jij of jouw partner plotseling komt te overlijden? Wij doen er alles aan om de hypotheek zo goed mogelijk op jouw persoonlijke situatie af te stemmen, zodat je gegarandeerd bent van een verantwoorde hypotheek. Nu, en in de toekomst.

Gebruik onze hypotheek bereken tools

Alt tag

Rente top 5

Meer informatie
Alt tag

Maximale hypotheek

Meer informatie
Alt tag

Maandlasten

Meer informatie
Alt tag

Rente overzicht

Meer informatie