Een uitvaartverzekering afsluiten?

De beste uitvaartverzekering met de laagste premie

Een overlijden binnen het gezin is emotioneel moeilijk te verkroppen. Na de emotionele klap komt vaak ook nog de financiële klap. Het overlijden brengt nogal wat kosten met zich mee. Een begrafenis of crematie is vaak duurder dan men zomaar kan dragen. Dit is op te vangen of deels te compenseren met een uitvaartverzekering. 

De kosten van een uitvaart variëren sterk. Een goedkope uitvaart kan al vanaf zo'n €4.000,-, maar kan oplopen tot wel €12.000,-. Wil jij er zeker van zijn dat jouw nabestaanden dit kunnen betalen? Dan kan het een goed idee zijn om je te laten adviseren over een uitvaartverzekering.

rust
bloem

Hoe eerder je een uitvaartverzekering neemt, hoe lager de maandpremie.

Het kan verstandig zijn om vroeg in je leven te kiezen voor een uitvaartverzekering. Het risico voor jonge mensen is natuurlijk kleiner, waardoor ook de premie lager is. 

Zorg dat de naasten niet blijven zitten met een schuld en dek jezelf in met een uitvaartverzekering. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs maken graag voor jou inzichtelijk wat slim is om te verzekeren. Een uitvaartverzekering is een onmisbaar onderdeel van een goed financieel plan.